Miracle Hair MASK pakolás 960ml

Nagyítás Miracle Hair MASK pakolás 960ml
Bruttó:

26 670 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Miracle Hair MASK pakolás 960ml termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Miracle Hair MASK pakolás 960ml termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A MIRACLE MASK ápolja a fejbőrt, a száraz törékeny hajvégeket és oda küldi az összetevőket, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Volument ad és hidratál, a rozmaring levél kivonattalAloe Vera, bambuszkivonattavirózsa liliom, lótusz virág, fehéreperfa, jojoba-magolaj, antioxidánsok gránátalmából illetve mandulaolaj amelyek komoly erőt és hidratáltságot adnak a haj közép és végek számára.
100% -ban újrahasznosítható tasakban érkezik, fakulásmentes szín technológiával rendelkezik. Ennek a maszknak vastag és zamatos textúrája van, melyhez édes mandulaolajat kevertünk, hogy segítse hidratálni a száraz fejbőrt, megelőzze a hajhullást, növelje a volument és puha fényes hatást biztosítson.
Tíz-tizenöt perc hetente egyszer vagy kétszer és helyrehozhatod a múltban a hajadat érő károsodást, vagy megelőzheted azt.
„A jó hajmaszk feltétlenül szükséges az egészséges hajhoz, nem számít milyen típusú a hajad. Az új MIRACLE MASK segít adni egy nagy adag hidratálást, anélkül, hogy elnehezítené azt. Tartsd rajta 10-15 percig, és nézd ahogy magába szívja a hajad. Erőssé, simává és fényessé válik. - mondja Joey Scandizzo, az ELEVEN Australia kreatív igazgatója.

 

Visszajelzés
A Levee Nommo Kft webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás